Общи условия и защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Администратор на личните данни:

"ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД, наричан по-долу Администраторът.

Данни за връзка:
Email: office@2good.tech
Mob.: +35989 862 3311
Седалище и адрес на управление: гр. Бургас 8000, ул. Цар Петър 15,

Информация за Комисията за защита на личните данни:
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg


ОБХВАТ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на "ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД. с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни от "ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД

Цели на обработване на данните/ правно основание:
Личните Ви данни, които ни предоставяте при попълване на контактни формуляри, по телефон или по имейл, ние разбира се третираме като поверителни. Ние използваме данните Ви изключително за конкретна цел, за обработка на запитването Ви. За правно основание при обработването на лични данни служи член 6 алинея 1 буква е) от Регламента (по-нататък в текста се нарича кратко „Регламент”). Нашият и Вашият аналогичен (обоснован) интерес от това обработване е обусловен от желанието да се отговори на вашето запитване, евентуално да се решат възникнали проблеми и по този начин да се запази и да се подобри  удовлетворението Ви като клиент или ползвател на нашата уеб страница.

Как събираме лични данни:
На сайта на "ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД събира лични данни:

Чрез резервации - За да можем да обработваме Вашите резервации са ни необходими лични данни - две имена и контактни данни. Вие доброволно изпращате Вашето запитване до нас. 

Моля, имате предвид, че Винаги можете да се откажете да получавате имейли от нас!

Настоящата Политика за личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на"ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД, на потребителите или на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

Обработка на Вашите лични данни:
  Ние събираме и обработваме личните Ви данни само за изрично изброените по-горе цели. Тази система подлежи на обработка само от оторизирани от "ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД длъжностни лица.

Данните, които получаваме от вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

Да обработваме вашите резервации и услуги, които желаете;

Уеб услуги, които използваме
Google Analytics 
  Уеб услуги, предлагана от Google, Inc ("Google").
Този уебсайт използва уеб услугите на Google Analytics.
Можете да настройте браузера си, за да предотвратите записа на бисквитки. Моля, имайте предвид, че ако настройте сайта си да не събира и изпраща бисквитки, е възможно да не можете да използвате всички функции на този сайт.

  Google Analytics се използва за съставяне на статистически данни за посетители на нашия сайт.

  През последните месеци от Google предприеха значителни мерки, за да осигурят сигурност при оперирането с ЛД съгласно GDPR, за да продължим да използваме платформата съгласно новите правила, които се въвеждат 25/05/2018 г. Според Споразумението за Европейското икономическо пространство, Google предприе редица мерки, за да отговори на влизащата в сила директива.

Какви са вашите права?
  Вие можете да поискате да получите безплатна информация относно събраните за Вас лични данни. По всяко време можете да откажете Вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат забравен. За целта изпратете имейл, на контактите посочени в началото на тази страница.
  Ако сте дали съгласие и сте се регистрирали на нашия сайт, имате право по всяко време да се откажете от него. В този случай следва да използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки имейл или като пишете на office@2good.tech

ПОЛИТИКА ОТНОСНО БИСКВИТКИТЕ
Какво представляват „бисквитките”

“Бисквитките” или “Cookies” на английски, представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сайтовете, който посещавате до компютъра или устройството на посетителя. Ролята на тези малки файлове е да събират информация за използването на сайта от потребителя с цел да бъде разпознаван и да се подобри функционалността на сайта и работата с него. Чрез този тип разпознаване на посетителите, посетил уеб сайта, дадения посетител не може да бъде идентифициран лично. Информацията, която събират „бисквитките“ най-често включва:
адрес на интернет протокола (IP) на устройството, от което посетителят осъществява достъп до платформата;
вид на устройството, от което посетителят влиза в сайта; (компютър, мобилен телефон, таблет и др.);
вид на операционната система;
вид на браузъра;
действия, които се предприемат потребителите - посетени страници, честотата на посещенията на уеб сайта; продължителността на стоене на дадена страница и др.

Повече информация какво представляват бисквитките, можете да разгледате на: http://www.allaboutcookies.org/.

За да може сайтът на "ТУГУД ТЕХНОЛОДЖИС" ЕООД да работи коректно, да Ви е приятно да работите с него ние използваме „Бисквитки“. Посещавайки нашия сайт Ви се отваря попъп, който Ви предупреждава, че използваме „Бисквитки“ и Вие трябва да се съгласите, за да използвате нормално нашия сайт.

Промени в нашата политика за бисквитките
Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница. При необходимост ще Ви уведомяваме за евентуални промени по имейл в съответствие с Общите условия. Всички промени влизат в сила незабавно, с изключение на съществуващите клиенти, за които тези промени влизат в сила 30 дни след публикуването им, освен ако не е упоменато друго.